Fiskqueneller Gädda med hummersås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gäddfärsen
  • 200 g gäddfärs
  • 2 ägg
  • 50 g smör
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Hummersåsen
  • 1 kg hummer
  • 2 morötter
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk timjan
  • 2 lagerblad
  • 1 dl cognac
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g tomatpuré
  • 1/2 liter fiskbuljong från tärning
  • 1 dl matolja
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • 50 g mjöl
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.