4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk. 2 dl sweet chilisås
Skölj och skär fisken i mindre bitar. Servera med sweet chilisåsoch en limeklyfta. Vill man ha svagare, mer barnvänlig sås kan man blanda sweet chilisåsenmed turkisk yoghurt
Pressa hela citronen och häll över fisken. Lägg fisken i en ugnsfast form. *himlar med ögonen* Sonen är och fixar till äventyret som börjar i morgon och jag försöker förtränga eländet
Krämig kyckling medpaprikaochchili. Servera gärna med en grönsakspytt och en fräsch sallad. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Stek bacon, paprika ihop och i med créme fraichen. Skär bacon i små bitar, likadant paprikan. Låt stå och puttra på svag värme tills spaghettin är klar
Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.