Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. Öppna burken med champinjoner och häll av spadet i ett glas, vi ska använda spadet till champinjonsåsen
Skär falukorven och purjolök i bitar. Servera gärna med lite mjukt bröd. När potatisen kokat i 10 minuter, tillsätt falukorv, purjolök, tomatpuré, örtsalt och persilja (alternativt dill). 400 g falukorv
Skiva falukorven men inte helt igenom. Servera med potatismos, gärna hemlagat. 800 g falukorv. Ha i en klick senap och en ostskiva mellan varje korvskiva
Rör ner crème fraiche tillsammans med vatten, buljongtärning, timjan, lite svartpeppar och saft. Den här vilda falukorvsgrytan testade vi för någon dag sen och vi blev väldigt positivt överraskade då grytan fick en väldigt fyllig och god smak som passar perfekt på hösten
Gör dubbel sats sås och ha hälften vid sidan om, byt ut falukorv mot skivad corned beef (konserv), eller skivor av kokt mört nötkött, eller skivor av försvarets "köttkonserv" om du är lycklig ägare till en dylik konserv
Det är så enkelt och otroligt gott medfalukorv i ugn. Det är enkelt och gott det med. . Jag brukar bara göra en blandning av senap, lök och ketchup och peta ner i skårorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.