Temperaturen stiger mot 86 farenheit och en kopp grönt te till frukosten blir för varmt. Carina har en mumsig lösning - med citron och ingefära, båda kända för att starta ämnesomsättningen och rensa ut toxiner (gifter), samt mynta, som ökar genomströmningen av kalcium till muskelcellerna, är detta även en perfekt start på dagen
Koka potatisen med några dillstjälkar i vattnet. Filéa aborrarna och torka av dem med hushållspapper. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar och vänd fisken i det
Sätt ugnen på 250 grader. Häll upp det kokande vattnet och smaksättningen i tre olika skålar. Rör om tills saltet lösts upp och pulvret blandats upp med vattnet
Jag blev serverad glass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Här kommer två smaksatta sorter som är fantastiska att ha i sallader eller som en dippa. Jag älskar olivolja och det ringlas flitigt över maten i mitt kök
Ingredienser Portioner. 1 l 2 kg knappt mogna äpplen (2 kg äpplen motsvarar 4 l skuren frukt) 1 l vatten 9 dl socker per avrunnen liter saft ev pektin Smaksättning 1 dl myntablad eller chilifrukter eller rönnbär (1 dl myntablad motsvarar 2 chilifrukter eller 4 dl rönnbär) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Panera filéerna i saltat ströbröd, båda sidor av fisken. Skrubba och koka potatisen i saltat vatten. Finhacka löken och koka i 2 dl grönsaksbuljong, klicka i smöret medan det kokar
Kokosris. Koka riset i saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Rosta kokosen tillsammans med kardemumma i en torr stekpanna tills kokosen är gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.