2 dl frysta bär. 12 dl is, krossad. 12 dl bubbelvatten, gärna smaksatt. 12 dl frysta bär 2 dl is, krossad 2 dl bubbelvatten, gärna smaksattMixa de frysta bären i en mixer tillsammans med några droppar agavesirap och några droppar citron/ limejuice
Jag har lite svårt för gélekonsistens men för de som inte har det, är denna en riktig sommardessert. Särskilt också om du skulle bjuda någon som är laktos eller glutenintolerant eller kanske både och
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
När jag var liten så var Sundbornglassen med smak av punsch och små bitar mörk choklad i den absolut den godaste glassen jag visste ,jag tror ännu hemglass har den kvar nu har jag gjort min egen variant av den i min nya glassmaskin receptet är beräknat på min glassmaskin som tar max 3,2 dl röra att frysa men har ni större maskin kan ni säkert gånga upp receptet. 2 msk Carlshamns flaggpunsch. Vispa äggulor och socker luftigt i en skål blanda sedan allt försiktigt inklusive punschen följ sedan instruktionerna på din glassmaskin min fick gå i ca 15 min
Elderflower is a classic Swedish Summer taste. When making elderflower extract (that you drink mixed with water) you pick the flowers of an elderflower tree
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.