Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Den där fänkålen kom med bara för att den låg i svalen och såg lite småtrött ut, brukar bara ha fänkål till fisk men den funkade fint i woken
Strimla köttet tunt och dela lök och grönsaker i lagom stora bitar. Vänd ner grönsakerna och cashewnötter och fräs i några minuter, och häll sedan över vattnet
Vill man att middagen ska räcka till fler personer, dryga ut med att servera woken i pitabröd. Ta det lite piano med saltet eftersom både halloumin och sojan ger sälta
med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Dagens middag blev en wok fylld med massa grönsaker så som morötter, vitkål, rödlök, haricot verts och purjolök samt en woksåsmed smak av citrongräs och ingefära
Hetta upp en wokpannamed olja i och woka kycklingen i omgångar på hög värme. Dessutom är det bättre ur miljösynpunkt med svenska, frysta grönsaker än grönsaker som kanske både har fraktats med lastbil och båt runtom i världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.