Skiva fläskkarrén i tunna ca 5-6 mm tjocka skivor. Blanda ihop alla kryddor till kryddblandningen. Klappa in kryddblandningen på båda sidor av varje skiva
à la Mary Shenouda aka the Paleochef. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i lever. Tyvärr. Men jag försöker äta det ibland ändå - för det är ju så vansinnigt nyttigt med inälvsmat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Om du vill ha sting i kycklinglådan kan du ha i en stark och kryddig korv, gärna chorizo. 6 portioner Spansk kycklinglåda. Ca 0,5 dl olivolja 6 portioner Spansk kycklinglåda
Kycklinglåda med ris. Det här är en riktigt god och enkel vardagsrätt. Marica bjöd på det en gång men i hennes version var det ris, kyckling, café de paris-sås och riven ost
Sätt ugnen på 225 grader. Koka potatis. Dela kycklingfiléerna i bitar och stek i margarin. Krydda med salt, peppar och lite paprikapulver och lägg över i en ugnssäker form
Stek kycklingfiléerna och hacka grönsakerna. Lägg allt i en ugnsfast form och koka upp riset. Blanda ihop såsen i en kastrull och rör om ordentligt, häll den över kycklinggrytan och ställ in i ugnen 225 grader 20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.