Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Nu kan du välja att antingen lägga smeten i de glas som du vill servera i eller i en bunke och sedan skeda upp och varva medbär och kex vid servering
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färska bär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan med färska bär
CHEESECAKE FYLLD CHOKLADTÅRTA MEDBÄR. Ingredienser cheesecake fyllning. Har lagt frysta bär och kexsmulor på toppen samt dekorerat med tortade blåbär och färsk myntablad
8 15 digestivekex 125 g smält smör Fyllning 400 g färskost 2 ägg 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 l blandade bär Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Täck medbär och/eller frukt. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Till exempel blåbär, hallon, aprikos, jordgubbar, körsbär, kiwi och vindruvor
Ta ut cheesecaken och ställ den i rumstemperatur ca. Krossa digestivekexen fint (gärna i matberedare) och blanda de krossade kexen med det smälta smöret
När Patrik fyllde år i slutet av oktober så bjöd vi på den här cheesecaken istället för tårta. Smula digestivekex fint (lägg dem i en påse och mangla dem med en kavel), bröa formen med hälften av kexkrosset
Vid servering garneras kakan medbär eller frukt. Smörj en form med löstagbar botten. Bär eller frukt. Blanda flytande margarin med mjöl, havregryn och Hermesetas Lättströ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.