Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindadkycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
Filé av ryggbiff med grönmögelostsås. Ojoj, vilken mysmiddag det blev idag. Jag visste faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra när jag satte igång och började laga detta men det blev otroligt nog jättegott
600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé salt och peppar 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 1 st äpple 3 st enbär 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 2 msk viltfond 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.