1 1/2kg butternut pumpa. Fräs detta och pumpabitarna i olja i en stor kastrull ca 10 minuter. Låt småkoka under lock tills pumpan är mjuk, ca 20 minuter. ) 1 1/2kg butternut pumpa
A couple of days ago I bought a butternut squash that I made a soup of. För några dagar sen köpte jag en butternut squash, antar att man kan kalla den butternut pumpa på svenska
Tillsätt vitlök, fräs med i en minut. Nu senast en ganska mild indisk rätt - butter chicken. Tillsätt kryddor och låt dem fräsa med ytterligare en minut
Häll rice krispies i en skål. Rör ihop sirap, socker och kakao i en kastrull. Låt det koka upp. Ta av kastrullen från plattan och rör ner jordnötssmöret, blanda väl
Butternut squash har figurerat på många bloggar här i höstrusket, men det var inte förrän härom veckan när jag äntligen fick tag på denna vinter squash
Butter chicken. Jasminris, gräddfil och massa färsk koriander är ett måste till Butter Chicken. Som jag nämnt tidigare är Lars ingen stor fan av indisk mat
Blanda och låt sedan såsen puttra under lock i 15-20 minuter. Häll i grädden, smaksätt med socker (såsen ska gärna vara lite söt) och låt puttra i ytterligare 10-15 minuter. Vänd ner i såsen och låt osten puttra med i 5-6 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.