250 g Färsk sparris Cirka 10 stycken. 250 g Färsk sparris Cirka 10 stycken. 1 10 st Skivor parmaskinka Eller annan lufttorkad skinka, alternativt bacon
Lägg tomatblandningen på brödet och toppa med en sparrisrulle. När Medmeras tidning kom i brevlådan förra veckan fastnade jag direkt för den här förrätten
Och tillsammans med parmaskinka blir det underbart. Jag gillar sparris. Visst det hade säkert blivit ännu krämigare med lite äggulor, men nu är det som det är
Tillsammans medsparris och en sallad räcker det urmärkt som tillbehör till en köttbit. Hummus passar bra ihop med lamm och kan kryddas på olika sätt, här har jag använt vitlök och chili
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Servera med eller utan kolhydrater. Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Servera med valfria stekta grönsaker, jag valde. Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Stek dom i salt, svartpeppar och oregano tills dom nästan är klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.