Du behöver. Cirka 40 minicupcakes2 ägg2 1/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVit chokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i filen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Cupcakes125 gram smör140 gram mörk choklad (70 %)105 gram vetemjöl3 st ägg½- 1 tsk vaniljpulver255 gram strösockerSmält smör och choklad i en kastrull på medelvärme
Till min mammas middagsbjudning förra veckoslutet gjorde jag även morotscupcakes. De här är en riktig favorit för mig, eftersom jag tycker att de inte är översöta som många cupcakes tenderar att bli
Bröllopscupcakes. I helgen har min fina bror gift sig med sin fina Bine. Det var ett helt underbart bröllop som inte hade kunnat bli bättre, en riktigt toppendag
När min avdelning på jobbet skulle ha fest så tog jag på mig ansvaret att fixa kakan till kaffet. Det blev morotscupcakes med philadelphiafrosting och rosor i sugarpaste
Otroligt goda chokladcupcakes med en cream cheese frosting med smak av vitchoklad och hallon. Och det goda slutar inte här, i mitten av varje cupcake finns en liten överraskning
Cupcakes. Sätt ugnen på 175 grader. Ställ muffinsformar i en muffinsplåt. I en stor skål, blanda ihop kakao, socker, mjöl, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker
Receptet kommer från en tjej som heter Liv och är ett av bidragen till årets hemmakonditor. (Med lite ändringar pga att jag gjorde större cupcakes än henne) Smeten innehåller inget bakpulver men äggen gör att muffinsen reser sig ändå
Igår bakade jag pepparkakscupcakes i miniformat åt en kompis som skulle ha julmingel hemma. Frostingen blev lika som sist, philadelphiafrosting med vaniljsmak
Gör så här. Rör socker och smör pösigt, tillsätt äggen. Blanda mjöl och bakpulver, häll i hälften. Häll i gräddfilen blanda och tillsätt resten av mjölblandningen
Rosta mandeln i torr stekpanna. Låt den svalna. Mixa mandeln till ett fint pulver i en matberedare. Mixa florsockret och smöret tills det blir riktigt poröst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.