Bovetebullar med surdeg
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 210 g vatten
  • 1 tsk kumminfrön
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 msk linfrön
  • 150 g surdegsvätska
  • 470 g bovetemjöl
  • 2 msk vatten
  • 35 g jäst (helst 'röd' jäst)
  • 2 tsk rörsocker el. bovetehonung
  • 75 g vatten
  • 45 g gluten substitute (Orgran)
  • 1 ½ msk olivolja el. rapsolja
  • 1 ½ tsk salt
  •  
  • Ingredienser för surdegsvätska
  • 3 ½ dl vatten
  • 1 dl bovetemjöl
  • Mjölksyrad vitkål med aktiv kultur (Tistelvind)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.