Och enkel att laga. Lägg paprikorna i en ugnssäker form. Och passar perfekt en dag som denna eftersom jag igår var på vinprovning och åt fantastiskt god mat tillsammans med trevliga väninnorna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Skölj och dela paprikorna på längden. Strimla och knapperstek baconet. Häll vid sidan av paprikorna. Blanda leverpastej, ägg, Kesella, vetemjöl och kryddor i en skål
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Man kan variera i all oändlighet och pytsa i vad man känner för eller råkar ha hemma i kylskåpet. Degen gjorde jag förstås glutenfri - och den blev väldigt bra och hanterlig - men du kan välja din egen pajdegsvariant, vanlig eller glutenfri allt efter tycke och behov
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.