Ett av dem är en variant på Tore Wretmansklassiskagrönaärtsoppa som funkar utmärkt på sommaren. Härom dagen kunde de flestaavvåramedlemmarhämta ut den femte lådan i ordningen
EdgarAllan Poe. Funderade här om dagen (med anledningav nyligen utläst "spökroman" avSusan Hill) på genom tidernakändaförfattare som briljantsatt skräck i sinaläsare
Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles de gélatine (4 à 5 g) 250 g de lait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquide entière froide
Så det är dagsattlaga det. Facebook. Till det helaharjag också tryffelmajonnäs. Musslor är gott, prisvärt, miljövänligt, rika på järn och kanvarieras på många sätt
Delavaniljstången på längden och skrapa ner fröna i en kastrull, lägg även ner stången. Om det blir över en massa äggulor när du bakarkan du göra en härlig crème brûlée, en ljuvlig kräm som gräddas i vattenbad i ugnen
Jag vill tackaalla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galetatt det finns folk som tycker att det jagbakar och skriver faktiskt är intressant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.