Får du överblivna äggvitor. Jag brukar får det bl. a. när jag gjort egen majonäs. Eftersom att det inte går så bra att göra sockerfria maränger med äggvitorna så kom jag på att använda dem i pannkakor
Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Originally posted on Nilla's Kitchen. Blåbären är här. Jag har nedan beskrivit ett sätt att göra en lyckad smulpaj med blåbär men det finns flera sätt att få till en bra smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Recipe in ENG…. Nu är det äppelsäsong och dags att baka kaka. När det finns ett sådant överflöd med äpplen till hands vill man ha recept på kakor och desserter som man kan äta mycket och ofta utav, eller hur
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Det är så härligt att sommaren är här och att värmen äntligen börjar komma. Denna veckan fick jag verkligen lite sommarkänsla när man kunde gå ut och köpa lunch utan jacka
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.