Blanda ingredienserna och forma till biffar och stek dom krispiga i en blandning av olja och smör.Servera med ungsrostade rotsaker och en kall Ingefärssås.Ingefärssås 4 personer
Blandas ut med spenat, hackad persilja och serveras med en nötig kikärtsdipp. Denna kommer från våra gröna matkassar som vi håller på med för fullt nu hos Mat
Fördelen med receptet är att det är enkelt att göra en portion likväl som att göra till flera. Servera med en klick turkisk yoghurt och lite agavesirap
) sedan ett till lager med savoykål och till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Det här receptet på rostade rotsakermed couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Stek hirsbiffarna i plättlagg eller stekpanna på medelstark värme tills de fått en gyllenbrun färg. Kör lök, kikärtor och ägg till en puré med hjälp av stavmixer eller i en matberedare
Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.