För ett tag sedan gjorde jag Ernst enkla bröd. Mycket torkad frukt och nötter. 2 tsk bikarbonat 7 dl vetemjöl 3 dl grahamsmjöl 2 dl grovt rågmjöl 1 liter naturell yoghurt 2 dl hela hasselnötter 2 dl skalade solrosfrön 2 dl mörk sirap 3 dl torkade fikon eller aprikoser 2 dl russin 2 tsk salt Gör så här
Idag vill jag även passa på att gratta en av mina närmsta, nämligen underbara Jenny som fyller år. Igår lagade jag till den här goda och nyttiga formen av det som fanns hemma
Frittata är en italiensk klassiker som liknar en omelett. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
Idag har jag överträffat mej själv igen. Sparade dom gröna kanterna på zucchinin den här gången så killarna var lite misstänksamma men jag förklarade att de här har vi ätit förut och ni tycker att det är jättegott
Så tips mottages med goda recept där kallpressad kokosolja ingår Men ni andra kan ju lära er av mina misstag och vet nu att det går lika bra att använda sig av olivolja
Sommarmat på högsta nivå. Ibland när jag får akut hemlängtan så lagar jag denna rätten. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Hoppas helgen har varit bra. När vi ändå är inne på rabarber så passar det ju bra med en paj också. Det här är en jättegod rabarberpaj där degen nästan smakar lite maräng
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Hejsan. Här kommer receptet på en grym bolognese som jag gjorde för ett tag sen, grymt god till bönpasta, LowCarb pasta, ris, bulgur, mathavre, matvete osv
Den här pannkakan blev en favorit direkt för hela familjen. Originalreceptet finns här, men eftersom jag vill göra pannkakan i en stor ugnsform har jag förstorat receptet lite