Bakad hälleflundra med jordärtskockpuré
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g hälleflundra
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 2 st krossade vitlöksklyftor
  • 4 dl torkade trattkantareller
  • 6 msk vatten
  • 2 msk ättikssprit 12%
  • 4 msk strösocker
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1⁄2 krm svartpeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk färsk gräslök
  • 600 g jordärtskockor
  • 3 st äpplen
  • 1 st gul lök
  • 1 st hackad vitlöksklyfta
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1⁄2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 krm salt
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 50 g forellrom
  • färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.