Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Vispa äggvitorna medsaltetmed elvisp till hårt vitt skum. Mixa dadlar med äggulor, citronsaftoch skal i matberedare eller med en stavmixer till en slät smet
Strö över saltflingor, vallmo och resten av citronskalet. Servera med vaniljglass. Rör ner det mesta av citronskalet i kolan, spara lite till garnering
Den ska vara Salt o saftig och gärna smaksatt med vitlök eller peppar. Saltoch peppar. Ibland köper jag med mig en bit varmrökt lax hem från lokala fiskhandlaren
Ner med det i en burk och ställ det mörkt så det behåller sin fina gröna färg. Fyll upp med olivoljan. Jag tog en kruka hemmaodlad citronbasilika som var på bommen och därför tog jag allt
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör medsaltoch svartpeppar
Tillsätt rivet citronskaloch smaka sedan av med pressad citron, saltoch peppar. saltoch peppar. Parmesanosten är salt men det kan ändå behövas en del salt för att få en riktigt god smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.