Vi började prata om att vi skulle äta någonrolig, ovanligfisk i helgen. Igår morse satt vi som vanligt och försökte komma på vad vi ska äta nästa vecka
Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Tillagning kokttorsk. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Och så var det den här fiskgratängen. Det var bara något man måste pilla i sig för att slippa vara hungrig och nya maträtter ville jag helst inte prova
Magnus fiskar hummer och brukar ha fiskelycka. Vi är därför bortskämdaoch äter ganska ofta hummer. Den är så god i sig så vi är lite fega med att tillaga den
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gottoch kan med fördel göras på fryst hummer
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll