Bredostkrämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Blanda båda mjölsorterna, salt, sockeroch jäst i beredningsskålen, medplastknivenmonterad, i matberedaren
Pressasedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa nertonfisken i en skål. Jag gjordegrunden av tårtan kvällen innan denskulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedandekoreradendageneftermed fräscha tillbehör till toppningen
mosa leverpastejenmedgaffel, tillsätt bostongurka ochcrèmefraîche. Dag ett. koka äggen, låt svalna och riv demsedan på den grova sidan på ett rivjärn eller hacka dem
Smörgåstårtan är väldigt saftig ochgarneringenmed rostbiff i täten gör hela tårtan. Om du tycker att detinte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut medlitecremefraicheoch smaka av med salt ochpepparigen
Hacka skinkan i mindre bitar och rör ner i smeten. Gör gärna smörgåstårtandagen innan så den riktigt får gotta till sig, svårt att vänta men den som väntar på något gott
Det var så längesen jag gjordeensmörgåstårta så förra veckan, när jag hadeenledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Tag fram smörgåstårtanoch ta bort plastfolien. Börja med att blanda denvispadegräddenoch majonnäs. Därefterbreder du gräddblandningen som är kvar runt om smörgåstårtan
Det som mannenville ha till sin födelsedag var ensmörgåstårtaoch då måste han ju förstås få det. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta ochbelåtna så det fick bli litegetostoch vin till kvällen i all enkelhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.