Helgrillad fläskfilé från rapsgris med kaffekryddad rubb serverat med gurk- och limetsatsiki samt ljummen potatissallad med avokado och fetaost

Ingredienser

  • 3-4 portioner
  • 1 fläskfilé
  • 500 gram
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 piri piri
  • 1 tsk sesamfrö
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 msk brun farin
  • 1 tsk kaffe
  • 4 portioner
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl riven gurka
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • 1 lime
  • 4 portioner
  • 8 st små potatisar
  • 200 gram
  • 2 st snackspaprika
  • 200 gram stora champinjoner
  • 4 st salladslökar
  • 100 gram gurka
  • 2 st avokado
  • 1 paket hel
  • 150 gram
  • Eller

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.