Idag har jag känt mig Dexterdeppig hela dagen. Vi såg på det sista avsnittet av säsong fyra igår och för er som inte har sett det ska jag inte avslöja mer än att något väldigt sorgligt inträffar
Limebollar, 30-40 st beroende på storlek 1 3/4 dl naturella cashewnötter. Blötlägg om du har tid* 1 3/4 dl kokosflingorna 0,5 dl limesaft (alt citronsaft) 0,5 dl agave en nypa salt 0,5 dl smält kokosolja *Blötlägg cashewnötterna någon timme eller över natt
Nyligen berättade en vän lyriskt för mig om en sagolikt god grön ärtsoppa som han åt på ett bröllop. Sen dess har jag klurat på en egen variant och här kommer resultatet
Jag älskar grön mat. Jag misstänker att det märks på mängden sådan bland de senaste 5 inläggen. Därför kan jag förstås inte låta bli att bidra till Matrepublikens gröna kampanj
Nyligen kom jag i kontakt med Erica Palmcrantzs produkter, då jag besökte Bra Mat Mässan. Erica jobbar med att sprida kunskap och inspiration om raw food och utöver hennes kokböcker säljer hon även en del så kallade superfoods
Nötmjölk är ett läckert och näringsrikt alternativ till komjölk. Mandelmjölk har en fin krämig konsistens, en fantastisk nötaktig smak och fungerar bra som en dryck, på spannmål eller som ersättning för komjölk i andra recept
Ibland slog mig även tanken att han aldrig skulle äta något annat än yoghurt och frukt någonsin igen och att alla mina ansträngningar skulle vara för ingenting (vilket såklart var obefogat)