För extra smarriga cupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Jag har haft lite dåligt med inspiration och dessutom för lite tid, eftersom jobbet numera tar ganska mycket av tiden och jag inte har så stor lust att sitta vid datorn även när jag är hemma
Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Jag la dulche de leche över digestivekexen och duttade även i själva philadelphiasmeten så de blev kolagömmor och sen var de inte nog med de utan toppade även med dulche de leche över på cheesecaken och flingsalt
I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.