Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel. Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern
Ja, med en pannacotta utan för mycket socker, så blir det en bra ekvation. Nästan halva burken består av tjock kokosgrädde, den blev väldigt bra till pannacottan
Kyckling med parma och basilika tillsammans med klyftpotatis och parmesansås. Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller en bakform med löstagbar botten
Blanda smöret med digestivekexen och häll i en löstagbar form och platta till. Låt koka upp grädden tillsammans med strösocker och låt sjuda några minuter
Pannacotta passar ju bra till efterrätt efter en stabbig julmiddag, eller som vi ska äta idag när makens bröder med fam kommer, vildsvin och potatisgratäng
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacottamed daimkrisp på. Tog med mig ett gäng med mig till jobbet,kan säga att dem såg rejält misshandlade då jag väl kom fram med cykeln så fina var dem absolut inte men goda det kan jag lova att dem var
Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacottamed marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det skulle iallafall jag vilja ha att tillgå [måste kika närmre på Ikea nästa gång efter de perfekta Pannacottaglasen] då det kan bli lite för mycket av det goda och sen skulle det vara fint att servera den i ett icke välvt glas
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
När du tre lagrerna har svalnat kan du garnera med lite bilar på toppen. Häll upp i glasen och låt stelna (cirka 2 timmar) tills du gör samma med nästa färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.