Pannacotta. Smält geléhallonen i lite av grädden tillsammans med vaniljstången. Häll upp pannacottan i 8 glas och låt stå kallt cirka 4 timmar, eller tills de har stelnat
Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel. Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern
Garnerna pannacottanmed den överblivna kokosen och servera med physalisen. Koka upp på medelvärme tills lagen fått lite färg, ta kastrullen från plattan
Blanda smöret med digestivekexen och häll i en löstagbar form och platta till. Låt koka upp grädden tillsammans med strösocker och låt sjuda några minuter
Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Lägg på jordgubbsmoset på pannacottan precis innan servering
Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacottamed marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.