Spröda och lite knäckiga havrekakorIngredienser till en plåt med kakor. 100 gr mjölkfritt smör2 dl glutenfria havregrynDrygt 1 dl glutenfritt mjöl0,75 dl farinsocker1/2 tsk bakpulver1/2 tsk kanelen liten nypa saltSmält smöret och häll över de torra ingredienserna
Cheesecake är roligt för det kan variera och det finns massor av olika variationer. Hallon och lakrits med marinerade hallon är super gott, vilken härlig kombination
Visst är det gott med sötsaker. ) denna kolapaj med grädde och dajm är mycket god och enkel att göra. Det enda som tar tid är att koka den kondenserade mjölken men det sköter sig självt
Här är det utlovade receptet på mitt GI bröd som jag pratade om igår. 1 bröd25 g jäst4 dl ljummet vatten1 msk fiberhusk (psylliumfrö)2 dl quinoa½ dl rågkross 1 tsk salt1 tsk brödkryddor½ dl olivolja2 dl speltmjöl2 dl grahammjölen näve gojibär Smula ner jästen i degbunken
Ställ ugnen på 175 grader, låt den värmas upp medan du blandar alla torra ingredienser i en bunke. Häll i filmjölk och sirap och rör ihop (helst med elvisp)