Faktum var att jag gjorde soppan enligt recept men med trattkantareller, och blev så himla missnöjd att jag slängde den och gick och köpte nya gula kantareller och började om
Tillsätt då smöret och fräs svampen på medelvärme tills det ”knäpper” om den. Tillsätt löken och låt det fräsa med de sista minuterna utan att det tar färg
Här kommer receptet på trattkantarellsoppan som vi åt igår till middag, den blev väldigt god och krämig och med ganska hög sälta och god smak av sherryn =)
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Smaka av med salt och peppar. Mixa samman ädelost och crème fraiche. Mixa soppan med mixerstav. Ädelostkräm50 g Kvibille ädelost eller annan grönmögelost. 50 g Kvibille ädelost eller annan grönmögelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.