Nu när solen skiner utanför fönstret är det väl inte mer än rätt med lite mer somrig mat. Den här salsan är ett jättegott tillbehör till det mesta, men kan exempelvis serveras till tacos eller som topping på en sallad
Maten tillagas i min Crock Pot så jag behöver inte ens anstränga mig med att laga mat. Ännu en dag hemma i myskläder o raggsockar och eftersom regnet öser ner ute känns det ganska ok
Stekt hasselnötstorsk på svamp- och lökbäddDu behöver. 1 pkt torskfilé, tinad2 gula lökarsmör200 g färska champinjoner1,5 dl grädde1 äggca 1 dl hackade hasselnöttersalt och pepparfinhackad dillSå här gör Du
Om ni inte redan har upptäckt webtidningen Le Parfait, så måste jag verkligen rekommendera den. En trevlig gratistidning på nätet med bra recept och vackra foton
Mixa alla ingredienser i en matberedare tills röran är helt slät. Mmm. Jag inser att chokladhummus inte låter helt klokt, men testa och bli förvånad du också
Jag har en soft spot för mezemat och den här rätten passar in där. Grovhacka tomaterna och persiljan. 50 g soltorkade tomater i balsamvinäger. 50 g soltorkade tomater i balsamvinäger