Låt gärna köttet få marineras en dag eller natt i kylen, innan du grillar det. Den här marinaden är utan tvekan den allra godaste marinaden jag vet tillgrillat nöt- ochlammkött
I receptboken Tillgrillat får vitipsochidéertill våra grillmiddagar, från fördrink, tilltuggochmarinadertillmatiga rätter, såser och spännande sallader
Eller grilla/stekköttet först och häll över såsen som den är när det är dags att äta. Den här mängden chimichurri räckte till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blev lite över i en skål för den som ville hälla lite sås över sittkött när vi hade grillknytisilördags
Tyvärr var jag inte så vaken med kameran, så det var bara fetaostsåsen som blev förevigad. Den kommer från Katalonienoch smakar gott till all sorts grillatkött
Uppskattad sås att ha tillgrillatkött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är tillköttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.