) men resten passade jag på att göra plommonkräm av. Jag tror de flesta associerar plommonkräm med katrinplommon, men det går finfint att koka kräm på färska plommon - den får en frisk smak, röd-orange färg och bäst av allt
Jag tog inspiration av detta, skapade mandelmusslor med grädde och plommonkräm, som sedan fotades i en miljö och med rekvisita som kan associeras till ”English Breakfast Tea” hemma hos en rosaklädd gullig tant
Mina tarteletter med plommonkräm som innehåller linfrön finner du här. instagram 100kitchenstories. Recept och mat är en självklarhet här på bloggen, men varje vecka försöker jag även skriva om någon aspekt av hälsa - psykisk, fysisk eller hälsa kopplat till kost, näring, träning osv
Jag har tidigare år kokat plommonmarmelad, plommonkräm och gjort plommon- och rabarberpaj. Efter 100 delade och urkärnade plommon såg händer, fingrar och naglar ut så härDet verkar vara ett riktigt plommonår i år
Oavsett om det är Melodifestivalen eller film ni kollar på ikväll så har jag här ett festligt och mycket gott recept jag vill dela med mig av som är mycket passande att tugga på - mandeltartaletter med plommonkräm och vaniljkvarg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.