Blanda ägg, brödtärningar, tomatjuice, persilja, oregano, salt, peppar och vitlök och låt blandningen stå och dra ca 10 minuter tills brödet sugit åt sig vätska
Forma köttfärslimpan till en fin rulle och förslut ändarna med färsen. Höj ugnsvärmen till 225° grill och tillaga i 5 minuter, så att köttfärslimpan får fin färg
Här kommer en Italiensk variant. En köttfärslimpa sköter sig själv i ugnen och väldigt gott. Forma till en köttfärslimpa och sätt in ugnen på 200g i 30 minuter. Vispa ihop grädde, mjölk, chilisås och ketchup och häll över köttfärslimpan och sätt i ugnen ytterligare 20 minuter
Jag pratar om en hederlig, klassisk köttfärslimpa. Klassisk köttfärslimpa. Goddag där ute. Idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, i alla fal inte i Växjö-trakten
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.