-) Och resultatet. -). Som jag berättade häromdagen såskulle jag göra en pulledpork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Jag brukar blanda med hickory-sås, tjockare grillolja, bbq-såssamtgrillsås med kakao och chili. Pulledpork är en amerikansk maträtt som påminner ganska mycket om vår svenska nationalrätt om fredagar, nämligen tacos
Pullled pork på bogbladsstek - förstaförsöket. Däremot skulle jag önska att alla de, som till skillnad från min familj sitterfastcementerade i det svenskataco-träsket, som omväxling ville pröva detta
Jag hade ingen hickory hemma så jag använde körsbärs- och äppelträ, vilket ger en mild röksmak. Visst är det gott att göra pulledpork i en gryta i ugnen men tillfredsställelsen av att göra det på riktigt är något helt annat
I fredags firade jag och Sebbe med lite PulledPork gjort på picnic bog. En perfekt söndagsmiddagsom du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan
Höstdagar med tid för långkok. Tidigare har jag bara lagat pulledpork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisenistället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.