Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här isquashskördartider
Äntligen är frökenDilltillbakaimatlagningsvärlden. Räkrullarmjuka tunnbrödsmörfinhackad shalottenlökräkor med skal, skalade, finhackadephiladelphiaostcrèmefraishehackaddillitaliensk salladskryddasalt och pepparMosa samman lika mängd philadelphia och crème fraishe
Jag äter väldigt sällan färdigmat. Det blir lätt så när matlagning är ett av ens största intressen. Däremot händer det att jag ser färdigmat som låter god, eller ivilket fall som en god idé
Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Vi anser det så svenskt av någon anledning, men är verkligeninte bra på att nyttja det
Minns så väl när frökenIngrid bjöd oss på julgodisi skolan och denna kolan var så himla god. Fick receptet så mamma kunde göra den hemma och receptet har kokats flitigt sen dess
Tinafisken, torka av på hushållspapper. Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Förbered chokladfromagen som ska stå i kylen över natten. Marsipanen kan göras då också. Slå grädden över chokladen och rör tills det blivit en fin, jämn blandning
Sedan all késo på understa lagret, smör, advocado och i alla fall två lager ost på nästa, sedan majonnäs efter behag (ta mycket) och på det översta lagret ost, ägg och alla grönsaker du gillar
Eftersom det inte har något direkt namn så har jag valt att uppkalla det efter FrökenIda…. Det ljuvligaste knäckebröd jag smakat fickvii present av finaIda & Daniel när de var på besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.