Pulled Beef på oxsvans med indiska kryddor i Crock-Pot Pulled Beef på oxsvans 4-5 port. Oxsvans i bit ca 1,2 kg. 1 dl kokosolja. Havssalt. 1 burk kokosmjölk. 1 dl grovkrossade valnötter Birgitta Höglunds Paleo
Gambas al ajillo (Tigerräkor i vitlökssås) Först och främst lägger du i 2 st serverings ungsformar i ugnen (av lera om möjligt) i ca 150 grader så att de blir värma Matklubben.nu
Tapas på musslor Blåmusslor i en ny tapas variant. Som vanligt inhandlades det hela på Ek’s Fisk i Jönköping och var i grytan inom ett par timmar winendine.se
Lyckad tapas-pastisch: spanskifierade köttbullar i tomatsås I fredags fick jag för mig att vi skulle äta plockmat av matigare karaktär. Inte bara bröd, ost och charkuterier, utan även några mer lagade rätter SMASKENS.NU