Avsluta med att tillsätta ost och persilja. Lägg kycklingbrösten med skinnsidan upp på en plåt. Klipp lite persilja och strö över äppeloch mandelpotatisen precis innan servering
För några dagar sen såg jag att vi hade några äpplen i kylen som jag inte visste vad jag skulle göra medoch efter att ha funderat en stund bestämde jag mig för att baka äppeloch kanelbullar
Servera medugnstekt potatis och citronklyftor. Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Skala och dela vitlöksklyftorna och lägg dem runt kycklingen
Det blev en härligt saftig sockerkaka fylld med kanel och äppplen, kan inte bli smarrigare liksom. Hade lite creme fraiche i kylen som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med, vad vore då inte bättre än att passa på att baka med det
Ugnstekt potatis. Jag har kryddat dem med lite oregano och hackad röd paprika. Blanda gärna ihop färsen med kryddorna lite innan stekningen så att köttet hinner dra åt sig smak från kryddorna
Förslut och förvara svalt. Skala och tärna 1 kg äpplen. Finhacka 1 gul lök och 4 cm ingefära. Lägg hacket i en kastrull tillsammans med 1½ dl äppelcidervinäger, ½ g saffran, 2 msk gula senapsfrön och 4 dl socker. 1½ dl äppelcidervinäger
Skala och kärna ur äpplena och mixa med stavmixer. Rör i äppelblandningen, kokosoljan, äggen och eventuellt lite vatten, så att smeten får rätt konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.