Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Riktig svensk husmanskost. Tänk vad enkelt och billigt det är att göra och så gott det blir. ) Detta är en favorit i min familj, och eftersom vi inte lagar den så ofta så blir den bara ännu mer uppskattad när den görs
"Recept Per Morberg". Riktigt god och mättande husmanskost. Tar lite tid att tillaga men går alldeles utmärkt att laga i förväg och värmas på före servering
Pajdeg4dl mandelmjöl50g smör1äggFyllning2dl färdigkokt broccoli200g skivad skinka som du strimlar2ägg2dl grädde2dl riven mild ostSalt och pepparSätt ugnen på 200gBlanda ihop ingredienser till pajdegen och knåda ut i pajform
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)