Rödvinsmarinerad fransyska med ädelostsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 hg marinerad fransyska
  • skivad
  •  
  • Marinad på en höft
  • Rött vin
  • Rosmarin
  • Svartpeppar
  • Soja
  • Timjan
  • Smör och olja till stekning
  • 2 dl vatten
  • 1/4-1/2 buljongtärning (jag tog grönsaksbuljong) - flytande fond går precis lika bra men jag hade inte rätt sort hemma
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • Grönmögelost typ dana blue
  • en "tårtbit" - efter smak
  • 3 msk vitt vin
  • 1 tsk honung
  • 1 msk tomatpuré
  • Hasselbackspotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.