Chokladmuffins med Glass (Glutenfritt/Vegan)
EvelinasEkologiska
EvelinasEkologiska
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk Linfrön
  • 1/2 dl Vatten
  • 3 msk Kokosolja
  • 1 dl Kokossocker
  • 1 dl Mjölk
  • 4 tsk Kakao
  • 1 dl Bovetemjöl
  • 1 dl Quinoamjöl
  • 2 dl Bovetemjöl istället
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1 krm Äkta Vaniljpulver
  • 2 nypor Havssalt
  • 5 min Blanda under tiden Kokosolja och Kokossocker i en bunke samt rör ihop de Torra ingredienserna i en bunke för sig. Häll över Linfrösmeten tillsammans med mjölken i bunken med Kokosolja & Kokossocker. Rör sedan ned de torra ingredienserna och blanda väl. (För den som inte vill ha hela linfrön i smeten går det bra att sila bort dem och bara ta linfrögelén som blir kvar).
  • 9-10 st Muffinsformar med Kokosolja. Häll eller pytsa över smeten med en sked i formarna. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 10 min eller tills de är klara, låt svalna helt innan servering
  • 2 st välmogna Bananer
  • 1/4 tsk Äkta Vaniljpulver
  • 1-2 msk Nötsmör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.