Champagnebakelse på mazarinbotten med hallonkompott, jordgubbspannacotta & mandelcrumble
Bakakuten
Bakakuten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st bakelser eller en tårta á 22cm
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g smör rumstempererat
  • 2 stora ägg
  • 6 rund
  • 6 cm
  • 125 g hallon
  • 1,5 msk gelésocker
  • 1 msk socker
  • 1 tsk citronsaft
  • 50 g smält smör
  • 50 g ljust muscovadosocker
  • 50 g mjöl
  • 50 g malda mandlar
  • 25 g av detta
  • 275 ml grädde
  • 90 g jordgubbspuré (mixa ca 125g frysta & sila så du får en slät puré)
  • 45 g socker
  • 1/2 vaniljstång
  • 1/2 tsk citronsaft (från färsk citron)
  • 1 tsk smultronessens
  • 2 gelatinblad Blötlägg gelatinet
  • Italiensk maräng
  • 140 g socker
  • 45 ml vatten
  • 75 g äggvita
  • 15 g socker
  • 250 ml champagne Alexandre Bonnet Perle Rosé
  • 4,5 gelatinblad
  • 125 ml vispad grädde
  • 25 g socker
  • 25 g glykos
  • 50 g vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.