Den här lättgjorda och goda fisksoppan passar bra nu när färskpotatisen äntligen börjar bli klar i vårt potatisland - även om det går bra med "gammal" potatis också
Ångad torskfilé med parmesansås och dillkokt potatis stod det på lunchmenyn. Häll parmesansåsen över fisken och garnera med riven parmesan och rivet citronskal
Servera gärna med brynt smör. 600 g små färskpotatisar 1 röd lök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör 1 dl blandade örter tex persilja, gräslök, rosmarin och oregano 1 citron salt & peppar 600 g torskfile 4 ark grillfolie. 600 g små färskpotatisar
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera rödtungan med såsen, kokt pressad potatisoch gärna lite grön sparris. Härlig plattfisk fylld med skogens gula guld och serverad med en underbart krämig vitvinssås, det kan inte bli mycket bättre än så
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron salt svartpeppar peppar 8 ark bakplåtspapper 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.