Jag tycker verkligen om Karin Haglunds bok ”Karins gröna värld”, både för att den innehåller fräscha raw food-recept, men också för att hon på ett ödmjukt sätt skriver om det komplexa och breda ämnet livsstil
Mer bakning åt folket. Hur är det för er, bakar ni mer under sommaren och semestern. Nu när jag är hemma och samtidigt jobbar mindre på Vasakronan under denna vecka, så hinner jag baka mer
Om ni inte hann med till jul så varför inte bjud på lite kokos- och chokladtryffel till nyår. Själv har jag haft den mest ojuliga julen någonsin i mitt liv
Det här är ett enkelt recept och muffinsen pöser upp fint och håller formen bra när de svalnar. Receptet ger ca 10 st muffins (lite beroende på storleken på formarna)
Vad tror ni om den där lilla sötnosen. Den ser smaskig ut va. När jag kom hem efter en lång arbetsdag igår kände jag mig ytterst motvillig att fortsätta jobba med rättningshögen och kände snarare ett behov av att leka i köket
Gjorde ni någonsin sådana där kladdkakor i micron när ni var yngre. Det gjorde jag. många gånger. Kladdkaka i micron var guds gåva till människan enligt mig när jag var 18 år
Nu var det riktigt längesedan jag kikade in och skrev några rader här. Det har hänt oerhört mycket, men i skrivande stund vill jag dela med mig av en riktig läckerbit och uppdateringen av mitt liv får vänta till kommande helg
Den här desserten kommer definitivt stilla ditt söt och chokladsug. Den är raw, sockerfri och mjölkfri, men full av nyttigheter som protein, bra fetter och vitaminer