Lägg ner allt kött i grytan och låt löken fräsa med en stund. Smaka av grytan, salta och peppra ev. Lägg fettet i en stor gryta och bryn sedan köttet i omgångar
En väldigt lång dag med massa jobb, tredje dagen med nackspärr så ingen träning idag heller. När tre timmar fått smaka på såsen och tillsätt ev mer salt och peppar
En grytamed djupa, varma smaker av kött och grönsaker… Och en kryddningen med spiskummin, kanel och mild chili som skickar runt förföriska dofter från spisen…
Häll på vatten och kalvfond och lite av grädden och lägg över i en stekgryta. Blanda i tillsammans med syltlöken (häll även i spadet), den finhackade chilifrukten, de delade oliverna och den hackade ättiksgurkan
Dagen började på jobbet med att Kiki färgade mina bryn, sedan hämtade jag Hanna och Linn och vi åkte på manikyr, den här veckan har jag gjort fler skönhetsgrejer än jag brukar göra på ett halvår i vanliga fall
Smaka av med salt och peppar. Servera grytanmed en klick yoghurt och bröd. Det blev inte alls så chili-hot som jag trott, utan istället en ganska mild gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.