10 st smördegspirogermedfetaostochspenat. 150 g färsk bladspenat. 150 fetaost. 2-3 msk finhackad rödlök eller gräslök (kan uteslutas eller ersättas med pressad vitlök). Svartpepper 10 st smördegspirogermedfetaostochspenat. 1 lök 150 g färsk bladspenat. 150 fetaost Ca 5-6 soltorkade tomater (kan uteslutas eller bytas ut mot tex champinjoner). 2-3 msk finhackad rödlök eller gräslök (kan uteslutas eller ersättas med pressad vitlök)
En av rätterna jag tog med mig var dessa piroger fyllda medfetaostochspenat m. Lägg en klick medfetaostblandning i mitten på varje smördegsbit och vik ihop till en rektangel och tryck ihop kanterna med en gaffel
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Jag har testat de här små knytena tidigare, de är fyllda medspenat, lök ochfetaost men nytt för den här gången är att jag stoppade i färsk mynta också - ett bra drag visade det sig, det blev riktigt gott
Krydda med salt och peppar. Fräs spenaten i smöret. Blanda grädde och ägg i en skål. Smula över fetaosten. Servera med en god sallad och exempelvis en bönröra på stora vita bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.