I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Kladdkaka i botten och kladdig kolaglasyr på toppen. Denna fantastiskt goda kladdkaka fick jag i uppgift att baka till Mattias syster och hennes sambos gemensamma 30-årsfest. Kladdkakamed glasyr Cirka 24 bitar 200 g smör 3 dl Socker 2 ägg 1 dl kakao 2 dl vetemjöl 4 tsk vanlijsocker 1 tsk bakpulver Glasyr. Häll upp smeten i en långpanna, ca 35×20 cm, med ett smort bakplåtspapper i
Och vad passar bättre än en kladdigkladdkaka till efterrätt i helgen. 3 ägg (medium storlek). Häll i en smord och mjölad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 10-12 bitar). 3 ägg (medium storlek)
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Smörj och bröa en form med avtagbara kanter. Här kommer receptet på Evas kladdigakladdkaka. Jag har flera gånger hört att jag bakar den absolut godaste kladdkakan
Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass. Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.