Smaksatte med Marabou mjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Blanda sedan ihop all nutella med grädden. Du behöver bara 2 ingredienser om man inte räknar med den valfria toppingen för då blir det 3. Spritsa ut i glas, låt stå i kylen nån timma eller 2 och toppa sedan med pistagenötter eller nåt annat gott
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar. 100 g mjölkchoklad. Sätt i en termometer och låt koka upp på medelhög värme tills det kokat till 120 C. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar 3 dl vispgrädde. 100 g mjölkchoklad
Frön och stång ska sedan ner i kastrullen med mjölk tillsammans med äggulor, socker och potatismjöl. En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacottamed daimkrisp på. Tog med mig ett gäng med mig till jobbet,kan säga att dem såg rejält misshandlade då jag väl kom fram med cykeln så fina var dem absolut inte men goda det kan jag lova att dem var
Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper. Skär fudgen i önskade storlekar med en vass kniv. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar
Börja med att blötlägga gelatinbladen i kallt vatten i en bunke. Grädden ska vara lättvispad, får ABSOLUT inte vara hårdvispad eftersom moussen kommer att skära sig sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.