Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Gillar ni fisk precis som jag kanske jag kan fresta med ett recept på wallenbergare gjorda på torsk. När man gör den känns fisksmeten väldigt lös men använd en sked och lägg ner biffarna i stekpannan och stek i smör på medelhög värme så blir det toppen
Den här rätten har jag gjort flera gånger den är kanon god. Provade den första gången när jag under våren hade Linas matkasse, som jag använder mig av ibland
Tänk alla dessa dagar som kommer och går. Okej, Mors dag, Fars dag, Alla hjärtans dag, Nationaldagen, Internationella kvinnodagen, Fettisdagen och någon till kan jag väl hålla rätt på, men sen
Choklad, choklad, choklad, den här gången i form av en len chokladmousse. Jag serverade den med färska blåbär, granäppelkärnor och en crunch som inte syns på bilden
Ibland är det gott att "pilla" till en hummer. kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle göra ugnsgratinerad eller soppa så jag vände mig till mina vänner på Facebook och Instagram för att höra om de kunde hjälpa mig bestämma, det resulterade till att jag fick riktigt fina tips på smarriga recept