Denna sallad är så perfekt till en grillad köttbit och är väldigt mättande. Sallad. Idag har det varit mulet och grått hela dagen, men jag vill inte riktigt tro på att sommaren är över utan solen kikar snart fram igen
Det ska dock erkännas, att ju fler ingredienser du tillsätter desto svårare är det att få till den där lena, krämigaoch vågiga konsistensen, all’onda, som utmärker en perfekt risotto
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.