Mosa de mogna bananernaoch blanda i havregryn och kakao. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
Denna gången gjorde jag en variant med smak av choklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är bananoch kola
Låt den frysta bananen tina en stund och mixa den till en slät smet. Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen ochchokladen
Undebart mellis tillsammans med favoriten vaniljkesokvarg (keso+kvarg+vaniljpulver). Rulla snabbt till bollar innan hallon ochbanan smälter för mycket så det blir svårt
Detta är toppad med en chokladkräm smaksatt medraw kakao. Det är riktigt roligt att lära sig något nytt och testa på att baka enligt raw, även om det såklart är lite klurigt att veta vilka ingredienser som man kan använda sig utav
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. 5 dl mörkt muscodavo socker 2 dl mjölk 4 dl mjöl 2 tsk bakpulver 1 dl rapsolja 100 g hackad mörk choklad Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller. 2 mosade bananer. 100 g hackad mörk choklad
Den här granolan med mörk chokladoch salta mandlar blev förbannat god. Tvättmaskinen är överlägsen favorit, men ugnen, torktumlaren och micron fungerar de med
En halv påse GoGreen GoRaw Ball Mix. Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna med apelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.